keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Exanthema Medicamentosum

Olen viimeisen viikon vetänyt antibioottia flunssaan.
Kun heräsin eilen, naamani tuntui oudolta. Sitä kiristi, big time. Kun nousin ylös, huomasin koko vartaloni olevan punaisten pilkkujen ja läiskien peitossa. Nousin ja katsoin itseäni peilistä enkä tunnistanut itseäni. Naamani oli tulipunainen ja koko pää oli niin turvoksissa että en oikeasti näyttänyt itseltäni.
 Kipitin lääkäriin kasvavan pahan olon vallassa ja sain tietää että kehoni on "reagoinut harvinaisen voimakkaasti" antibioottiin. Sain kortisoni- ja antihistamiinikuurin antibioottia vastaan ja nyt näytän taas ihmiseltä. Mutta voi hyvänen aika mitä lääkärit meille syöttävät. Kaiken huippuna minulla ei ilmeisesti nyt ole sitten edes flunssaa vaan aikuisiällä puhjennut allergia.
 Ikävä kyllä aina yhtä luotettava Blogger ei jostain käsittämättömästä syystä koe .jpg-pohjaisia tiedostoja kuviksi (vähän sama kuin joku olisi sitä mieltä että kinkku on hedelmä) joten jäätte ilman kuvia avaruuszombie-minusta.

(Se olisi ollut kyllä aika hyvä huipennus kuvakuulle. Ehkäpä sitten kun joskus kerään jostain joskus selkärankaa ja aikaa ja siirryn Bloggerista Wordpressiin tai johonkin toiseen oikeaan blogihostiin joka ei ole Googlen pilaama, saatan kyetä julkaisemaan kuvia ja videoita kuten kuuluisi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti