tiistai 24. helmikuuta 2015

Blogger taantuu ja umpimielistyy

"Maaliskuun 23. päivästä 2015 alkaen et voi jakaa Bloggerissa julkisesti kuvia ja videoita, jotka ovat avoimen seksuaalisia tai joissa näytetään alastomuutta.
Jos blogisi on luotu aiemmin kuin 23.5.2015 ja siinä on uuden käytännön vastaista sisältöä, sinulla on muutama vaihtoehto blogisi muuttamiseen ennen uuden käytännön voimaantuloa:
  • Poista avoimen seksuaaliset tai alastomuutta sisältävät kuvat tai videot blogistasi.
  • Merkitse blogisi yksityiseksi
 Jos 23.5.2015 jälkeen luoduissa blogeissa on avoimen seksuaalista sisältöä tai niissä näytetään alastomuutta sisältökäytännössä kuvatulla tavalla, saatamme poistaa blogin tai ryhtyä muihin toimiin."

Tämä tarkoittaa sitä että joutuisin kahlaamaan viiden vuoden edestä blogipäivityksiä läpi ja poistamaan  Kuukauden Typykät, taidegalleriat ja vastaavat joissa vilahtaa tissi. Tämä ei pelkästään ole aivan helkkarinmoinen homma, blogissani on yli 1200 postausta, mutta tämä myös sotkee bloggerin käyntimäärälaskurin täysin, nimittäin, yllätys yllätys, Blogger ei toimi kunnolla enkä saa sitä olemaan huomioimatta omia käyntejäni (vaikka sellainen vaihtoehto muka onkin olemassa).

Google on tekopyhien kaksinaismoralistien henkilökohtainen runkkunurkka. En ole varma jaksanko muutoksia tehdä joten Tiekartan tulevaisuus on nyt auki.

3 kommenttia:

  1. No voi perse.. :( Olisko helpompaa siirtää materiaali pikkuhiljaa jonkin toisen blogi sivuston huomiin? Vai onko ne kaikki yhtä ahdasmielisiä?

    -Puomininja

    VastaaPoista
  2. Se olisi aivan jäätävä homma. Pohdin vielä mitä teen.

    VastaaPoista
  3. no voi helkutti.. :(

    -Inkku-


    VastaaPoista