maanantai 8. kesäkuuta 2015

Todellisuus vs päättäjät

Minä tiedän miten tämä maa saadaan paljon parempaan kuntoon.

Ensimmäiseksi, leikataan kansanedustajien palkka pysyvästi kahteen tuhanteen euroon kuukaudessa. Se on loppujen lopuksi aika paljon, mutta aika monelle näistä Norsunluutornin asukeista seolisi aivan käsittämätön tehtävä selvitä sillä ja vain sillä.

Sitten säädetään kansanedustajille monen vuoden koulutus. Jokaisen henkilön, joka haluaa kansanedustajaksi, pitää suorittaa tarpeeksi tutkintoja että ovat ainakin paperilla päteviä kaikkeen seuraavista ja sitten heidän täytyy työskennellä ensin kaikissa:

- Puoli vuotta vähintään kolmessa eri erityisen vilkkaassa Lidlissä, Salessa, Lähikaupassa ja R-kioskissa.
-Puoli vuotta joko vartijana liikkuvassa yksikössä tai sairaalassa tai järjestyksenvalvojana vilkkaimmilla metroasemilla.
-Puoli vuotta peruspoliisin tehtävissä
-Puoli vuotta hoitajana ensiapupolilla ja/tai päihdeyksikössä
-Puoli vuotta sosiaalipuolella lastensuojelussa

Itse joudun töissäni oman alani ulkopuolelta raapaisemaan näiden alojen pintaa. Ja siinä missä oma työni on sellaista mitä monikaan toimiani arvosteleva tissiposki ei jaksaisi, osassa näistä touhu menee vielä paljon rumemmaksi.

Niiltä, jotka oikeasti selviäisivät noista kaikista, kysyttäisiin vielä että HALUAVATKO he yhä kaiken näkemänsä jälkeen saada tämän maan kuntoon yllämainitulla palkalla. Jos vastaus olisi yhä kyllä, heille tehtäisiin hyvin tarkat psykologiset testit. Niistä selvinneet ihan oikeasti ymmärtäisivät kuinka pahasti suossa tämä maa on ja myös oikeasti MIKSI, ja he olisivat viimein valmiit tekemään jotain sille.

Ongelmana olisi todennäköisesti se että meillä ei olisi kahtasataa henkilöä jotka enää noiden jälkeen haluaisivat pelastaa tätä maata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti