sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Matias Pajulahti - Ääni oikeaan suuntaan

Tekisikö mielesi äänestää muttet tiedä kenelle antaisit äänesi koska kaikki ehdokkaat tuntuvat samanlaisilta, enemmän omaansa kuin yhteistä hyvää ajavilta hyypiöiltä?

Tiekartta Eksyksiin ottaa harvemmin kantaa politiikkaan mutta tällä kertaa, lyhyesti ja ytimekkäästi, käytän häikäilemättä valtakuntaani virtuaalitodellisuudessa vaalimainostukseen. Hyi minua.

En ole kovinkaan poliittisesti valveutunut mutta sattuneesta syystä olen jonkin verran seuraillut Piraattipuolueen toilailua.
En usko että on olemassa tai koskaan tuleekaan puoluetta jonka kanssa olisin aivan samaa mieltä joka asiassa ja luulenpa että myöskään ei ole poliitikkoa joka allekirjoittaisi henkilökohtaisella tasolla puolueensa agendan kaikkia kohtia. Se johtuu ilman muuta siitä että ihmiset ovat erilaisia. Mutta joka tapauksessa.



Matias Pajulahti on Piraattipuolueen jäsen ja pyrkii nyt näissä vaaleissa eteenpäin. Matias on nuori idealisti, välillä suorastaan pelottavan älykäs kaveri, valveutunut, rento, ennakkoluuloton ja hieno tyyppi. Hän edustaa tuoretta, nuorta perspektiiviä yhteiskunnassa ja hän on aidosti kiinnostunut saamaan aikaiseksi jotain hyvää. Päinvastoin kuin niin monet muut vanhat, pöhöttyneet patut ja patuttaret jotka keskittyvät loistamaan roskalehtien otsikoissa, hankkimaan paremman elannon ihan vaan itselleen ja kirjoittelemaan satoja tekstiviestejä kyseenalaisille naisille, Matias on täysin antikorruptoitunut ja hän on suoraan sanottuna liian paukapäinen että varmaan ikinä voisi korruptoituakaan.
Turha varmaan sanoa että hän on hyvä ystäväni, joten tiedän mistä puhun koska aidosti tunnen henkilön. :)

Matias on oikeasti hyvä vaihtoehto. Piraattipuolue, numero 14.

Matiaksen vaalimainos löytyy osoitteesta http://2011.piraattivaalit.fi/matias-pajulahti/

Piraattipuolueen sivut löytyvät osoitteesta http://www.piraattipuolue.fi/

2 kommenttia:

  1. No kun sä kerta hehkutat noinkin paljon tätä kaiffaria ni tarttee varmaan tutustua itsekkin paremmin ko henkilöön.. :) jos vaikka muistais äänestääkkin tällä kertaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Jäi näköjään nimimerkki tosta edellisestä puuttumaan. No tässä anteeksipyyntö siitä linkin muodossa :P

    http://www.riemurasia.net/jylppy/hylatyt/media.php?id=15497

    -Puomininja

    VastaaPoista