sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

\m/ HÄN on palannut! \m/

OIKEA Kuninkaan Paluu toteutuu viimein elokuussa!



"Barbarismi on ihmiskunnan luonnollinen olotila. Sivistys on luonnotonta. Se on vain olosuhteiden muokkaama oikku. Ja barbarismi tulee voittamaan lopuksi."
-Robert E. Howard

Howardin Conan alkuperäisessä muodossaan on yksi niitä kirjallisuussankareita joka vaikutti oman minäkuvani muokkautumiseen vaikuteherkässä kuudentoista iässä. Schwarzenegger oli toki hieno barbaari mutta huono Conan. Katsotaan onnistuuko Jason Momoa (Stargate Atlantiksen Ronan, btw.) paremmin. :)

3 kommenttia:

  1. Öh ou jee, kai? Annetaan pojulle tilaisuus, mutta pakko viitata aiempaan blogikuvaasi Harrison Fordista ja jostakin. Trailerin pohjalta ennemminkin Arska olisi Harrison ja tämä sitten se jokin...

    VastaaPoista
  2. Heh. Ymmärrän huolesi, mutta toisaalta, ALKUPERÄINEN Conan oli nimenomaan nuori, jäntevä, rengaspaitoja ja haarniskojakin välillä käyttävä strateginen nero, joka toki oli vahva ja taidokas, pelottava vastustaja myös taistelukentällä. Mutta hän nimenomaan EI ollut jättimäistä kalpaa kaksin käsin heilutteleva muskelimasa joka hänestä sarjakuvissa ja elokuvissa herkästi tehtiin. Katsotaan, katsotaan. Ei pitäisi asettaa kovin korkeita odotuksia Hollywood-pullalle, mutta lempo, se on Conan... :/

    VastaaPoista
  3. Meinaan toki antaa elokuvalle mahikset. Mutta jostain kumman syystä minulla on ihan tajuttoman isot ennakkoluulot tuota kohtaan. Alkuperäinen Conan leffa on melkein raamatunoloisessa asemassa elämässäni. Kuten myös alkuperäiset kirjat(jotka eroavat leffasta aika suunnattomasti IMHO). Lisäksi eka leffa myös loi ihan fiksun uudelleenkuvitelman Conanista. Kun taas 2:n on yksi elokuvista jotka menevät elämässäni kategoriaan "mielummin menen juurihoitoon Gremlinille".
    Pitää kai uuden leffan kanssa ottaa ekasta Conanista tuttu "mikä ei tapa, tekee vahvemmaksi" asenne.

    -Iso Partainen käkkäkää!

    VastaaPoista