maanantai 24. lokakuuta 2011

Kalassa

Syksy on sitten saapunut. Jossakin välissä, kunhan tästä vielä hiukan kylmenee, laitan tänne jälleen muistoja kesän seikkailuista, mutta syksyyn sopii aivan tietynlaisten asioiden taltiointi...
Teimme pienellä kolmen Rusakon porukalla kalastusreissun Livonsaaren vesille. Kaksi konkariamme Aleksi ja Tommi tiesivät kalojen alkavan olemaan kohmeisia vesien alettua kylmetä ja aikaisin aamulla erityisesti nappaa. Eli aikaisin aamulla liikkeelle sitten, huolimatta siitä että minä ja Tommi olimme viettäneet edeltävän illan harvinaisen tiiviisti Pleikkarin ja oluen merkeissä joten unta kertyi väliin hieman... vähän. ;)



Livonsaaren maisemat ovat häikäisevät ja aamutuimaan tunnelma on hieno. Kovimmalla kalamiehellämme Aleksilla on mainio kalastusvene, ja maisemat vaihtuivat lokoisaan tahtiin.


Tommi on myös kiinnostunut valokuvauksesta, hän on siinä varsin hyvä joten kuvaaminen jäikin sitten hänelle ja sehän on myös tietenkin näppärä keino pysytellä itse poissa kuvista, mikä ei sillä naamalla ole välttämättä huono juttu... ;)


Sekä Ukko että Ahti olivat meille suotuisia. Sen lisäksi että säät olivat kuvan mukaiset, saimme heittää uistimiamme peilityyneen veteen...


...myös saalista tuli. Minä sain kunnian kiskoa ensimmäisen haukeni ylös.


Ei hassummin harrastelijalta. Kolmekiloinen.


Aleksi kuitenkin näytti kaapin paikan, tämä jötikkä on lähes kaksi kertaa isompi.


Päivä oli kerrassaan mahtava. Kolme komeaa haukea, paljon raitista ilmaa, hienoja maisemia, hyvää seuraa ja litra kahvia, siinä kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen vapa(a)reissuun! :)

1 kommentti: