sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pelastetaan porukalla jonkun henki

Sain viimein aikaiseksi, törmättyäni apteekissa korttinippuun joka teki homman todella helpoksi, tehdä jutun joka minun on pitänyt tehdä jo hävettävän kauan: Ryhdyin elimenluovuttajaksi. Eli aikanaan (toivottavasti kuitenkaan ei nyt ihan lähiaikoina) kun meikäläinen heittää henkensä, sisäelimeni ja kudokseni laitetaan eteenpäin käytettäväksi sellaisille ihmisille jotka tarvitsevat uutta maksaa tai muuta elintärkeätä osaa. Mitäpä minä niillä enää itse siinä vaiheessa teen...

 Suomessa on koko ajan satoja ihmisiä jotka odottavat uutta elintä ja kymmenet kuolevat jonoon joka vuosi. Aika surullista mielestäni...

 Tuli hyvä fiilis kun tajusin että asia joka tuntuu niin pieneltä ja itselle loppuviimeksi aivan merkityksettömältä voi pelastaa kenties jonkun ihmisen hengen jonain päivänä.

 Apteekeista saa elimenluovutuskortteja, riittää että sellaisen täyttää ja laittaa lompakkoonsa niin homma toimii.

 Myös Facebookissa on kohta joka on ihan lainmukainen, eli kun kirjoitat kohtaan Poliittinen kanta "KYLLÄ elinluovutukselle" homma toimii myös.

Lisätietoja saa osoitteesta www.lahjaelamalle.fi (voit klikata suoraan tuota osoitetta niin se avaa uuden ikkunan sinne).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti