torstai 21. marraskuuta 2013

Non Serviam! \m/

Tämän vuoden kolmas ja viimeinen keikkakokemus oli yhtä loistava kuin kaksi edellistäkin. :)
Pitkän linjan eeppisen mustan metallin sanansaattaja, kreikkalainen Rotting Christ saapui maailmankiertueellaan jälleen myös Suomeen, aloittaen neljä kaupunkia käsittävän Härmän osuutensa Turusta (muut kaupungit Suomen keikoilla ovat Tampere, Kouvola ja Helsinki).
Jo 80-luvun lopulta omintakeisella black metalillaan kulttimainetta nauttinut bändi nousi suurempaan metallikansan tietouteen vasta kymmenen vuotta myöhemmin A Dead Poem-albumillaan. Bändi on tunnettu kokeilullisuudestaan ja sen yli kymmenen levyä poikkeavatkin voimakkaasti toisistaan levy levyltä.
 Tällä kertaa sain muutaman hyvän kuvan keikalta mutta huomasin äsken että Blogger tekee jälleen kerran sen minkä se parhaiten tekee eli kusee. Jostain syystä kuvat eivät kestä kovin hyvin siirtoa koneeltani nettiin. Värispottien valossa otetut kuvat puuroutuvat siirrosta joten laitan vain pari vähemmän kärsinyttä.
Vaikka setti jäi yllättävän lyhyeksi (1h 15min), kuultiin Turun keikalla silti varsin kattava leikkaus bändin yli 25-vuotisesta urasta. Fanien suosikkien kuten The Sign of Prime Creationin ja Athanati Esten kaltaisten yleisönvillitsijöiden lisäksi kuultiin paljon materiaalia uudemmilta levyiltä, kuten Grandis Spiritus Diavolos, Aealo ja encorena heitetty Enuma Elish, mutta myös oikeasti vanhempaa materiaaliakin riitti sentään hiukan vanhojen diggareiden iloksi. Non Serviam lämmitti henkilökohtaisesti mieltä.
 Olen iän myötä käynyt aika laiskaksi keikoilla kävijäksi, mutta tämän vuoden valinnat ovat olleet kyllä täysosumia. Hyvä hevikeikka kyllä lataa henkisiä akkuja lähes yhtä hyvin kuin oma rauha. o_O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti