maanantai 17. maaliskuuta 2014

Rusakot: Jäätävä jengi

 Kuten jotkut teistä muistavat, on Rusakoiden ollessa kasassa yleensä ollut tapana kehittää jotain suht miehekästä aktiviteettia kalastuksen, ampumisen ja eräilyn tyyliin. Tällä kertaa päätimme pulahtaa avantoon. Kuinka miehekästä se sitten oli, yhden jos toisen meistä rääkyessä kuin kiimaiset näädät ja haukkoessa henkeä kuin kalat kuivalla maalla, samaan aikaan kun ohi veti tasaisen rauhallista rintauintia ~70-vuotias mummo, en mene takaamaan. :D Mutta hauskaa oli!
Jarin kännykkäkamera ei ehkä ole se kaikkein laadukkain mutta eipä näitä naamoja nyt välttämättä tarvitsekaan niin tarkkaan nähdä... ;) Vielä normaalia hölmömmät ilmeet selittyvät sillä että Jari käski meitä lausumaan jotain typerää samalla kuin otti kuvan. Vasemmalta, Tapio, Aleksi, Jesse, minä, Kaitsu. Kuvan takana siis Jari ja saunassa tällä hetkellä Tommi ja Lari. Lähes koko jengi siis pääsi mukaan, vain Tomi ja Juho uupuivat, koska olivat töissä.
Veden "lämpö"tila oli tasan yksi aste.

Tämän jälkeen siirryimme Lehmään yksille, sieltä Hiileen kiskomaan punaista lihaa ja urakalla ja loppuilta sujui muutaman oluen kera Cosmic Comic Cafessa. Kyllä tämän jälkeen uni maitti. :)

2 kommenttia:

  1. Olisinpa ollut paikalla <3! Melkein joka sunnuntaina jo kaksi vuotta avantoa, hih, hii. t. äippä

    VastaaPoista
  2. No niin, siinä meni se uskottavuus, jätkät! X)

    VastaaPoista