torstai 9. heinäkuuta 2015

Pappa Rusakko 50 vuotta!

Jari sitten otti ja täytti puoli vuosisataa. Jep, se kuuluu ehdottomasti sanoa noin. ;)

Tätä juhlistettiin Mynämäen Kivijärven rannalla sijaitsevassa mainiossa vuokramökissä, juhlakansana tietysti kaikki Rusakot ja alkuillasta myös Jarin perhe.
Kivijärven mökkimaisemat ovat kaunista katseltavaa, ja illan hämärtyessä paikka oli suorastaan taianomainen.
Mahtavasti, kerrankin kaikki Rusakot pääsivät yhtaikaa paikan päälle! Yleensä joku tai joitakin jää aina uupumaan.
Rusakot sikarit suussa vasemmalta oikealle: Jesse, Kaitsu, Lari, Aleksi, Tommi, Jari, Tomi, Tuomas, minä, Tapio ja Juho. Juhon staffi Rambokin pääsi kuvaan. Loistava otus. :)

Itse ilta oli juuri sellainen mitä tältä porukalta sopii odottaa, eli saunottiin, grillattiin, viini virtasi, rokki raikui ja jutun taso heittelehti totaalisesta mutasarjasta toisiin sfääreihin nousevaan filosofiaan. :)

Jari sai lahjaksi meiltä komean, sepän takoman eräpuukon. Ruoto menee läpi kahvan ja kahvakin on tehty käsin visakoivusta. Terään tuli kaksi kaiverrusta, Jarin syntymäpäivä (jonka perässä on viiva mutta sen jälkeen ei mitään ;)) ja teksti "Onni suosii rohkeaa". Mutta ennen varsinaista lahja-asetta hän sai halvimman Morapuukon minkä kaupasta löysimme ja siihen saksen kärjillä raavittuna "Jari 50 v.". Jäi vähän epäselväksi, kummasta hän piti enemmän... :D
Lisäksi lahjukset kruunasi isohko pullollinen Cosmic Comic Cafen Sakken itsepanemaa olutta, johon oli piirretty Lucky Luke-tyyliin Old Timer pienessä sievässä. Jari pisti pullon kiertämään ja täytyy sanoa että hyvää oli! :)
Ilta oli todella hauska ja nukkumaan valuttiin hissukseen vasta pikkutunneilla. Kaikille (myöskään minulle) ei muistunut yöpymiskamat mukaan joten improvisaatioitakin nähtiin. Tyylikkäin veto tuli Kaitsulta:
Matto ja reppu! :D

Reissu oli kyllä pelkkää voittoa ja oli hienoa nähdä koko jengi kasassa pitkästä aikaa. Täytyy katsoa josko syksymmällä saataisiin taas joku hämärä reissu kasaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti