sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Naisia lyövät miehet

Tapasin eilen baarissa tyttöystävääni taannoin pahoinpidelleen "miehen". Myönnän heti että olen ikävä tyyppi, provosoin ja nöyryytin häntä jonkin verrankin jotta olisin saanut hänet ulos baarista voidakseni kertoa hänelle hiukan elämän totuuksia. Hemmoa kuvaa aika hyvin että annoin hänelle muun muassa useamman "bitch slapin", muutaman kerran varmasti kivuliaasti ja muutenkin käyttäydyin siten että itseään kunnioittava, edes jonkinlaiset kivekset omistava suomalainen MIES olisi tullut ulos. No tämäpä ei. Sen sijaan hän piiloutui tyttöystävänsä taakse ja piipitti minulle että paikassa on valvontakamerat... Huoh.

Kaveri on kuin märkä naru eikä hänen kaltaisensa "kouluttaminen" itsessäänkään tietenkään ole kovin miehekästä, mutta on olemassa asioita jotka vain pitää tehdä, koska tuon kaltainen käytös pitää saada loppumaan ja henkilö ymmärtämään että kaikesta ei pääse kuin koira veräjästä ja tietyistä, tarpeeksi ikävistä teoista pitää kestää seuraamukset. Kuin mies.

Minusta tämä henkilö on täydellinen esimerkki siitä minkälainen mies lyö naista. Kaveri oli heitellyt tyttöystävääni seinään, repinyt hiuksista ja lyönyt. Sitten kun tulee miespuolinen henkilö pistämään jannua tilille teostaan, "miehisyys" lirisee lahkeesta ulos ja jäljelle jäävä osa ei taitaisi kelvata edes ongelmajätelaitokselle.

Tällaisia ovat naisia lyövät miehet.

4 kommenttia:

  1. Neljä nimetöntä "turha"-kommenttia, kaikista mahdollisista TÄHÄN tekstiin. Joo-o... En edes tiennyt että tätä lukee noin moni turha ihminen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä. Nää on taas näitä tilanteita ku ois pitäny olla kärpäsenä katossa. Tollasia tyyppejä vois ihan oikeesti vedellä turpaan täysin surutta mutta kun niistäkin saa saman tuomion kuin ihmisistä..

    - Puomininja

    VastaaPoista
  3. ollappa paikalla kattomassa.. ^^

    -Inkku-

    VastaaPoista
  4. Jooh. Meikäläisen mittakaavalla naistenhakkaajat kuuluvat samaan kastiin pedofiilien ja rattijuoppojen kanssa, eli hankeen ja haulikolla perään... Elinkelvottomia yksilöitä.

    VastaaPoista