tiistai 3. toukokuuta 2011

The Wicked Witch of the East is dead

Another bites the dust... Osama puri lyijyä ja maailma on parempi paikka. Onko? Toki, jos oikeasti kaikki länsimaissa jylläävät "totuudet" pitävät paikkansa. Ilmeisesti sitten bin Laden tosiaan oli 911:n takana. Tiedä häntä. Oli tai ei, olihan hän todistettavasti vastuussa käsittämättömistä julmuuksista ympäri maailmaa ja hänen käskystään kuoli viattomia siviilejä kuin kärpäsiä. Mikä Soturin Tie-filosofiaa seuraavan ihmisen mielestä tekee hahmosta lähes koomisen on se että mies itse istuu mukavasti vuosikausia jossakin überturvallisessa bunkkerissa ziljoonan henkivartijan takana ja antaa käskyjä joiden toimesta naisia ja lapsia teurastetaan. Samaa hemmoa Al Qaida kutsui "Islamin Suureksi Soturiksi". Jep. Sama Suuri Soturi kuoli piiloutuessaan VAIMONSA selän taakse tulitaistelussa vaimon otettua luotia niin ettei pysynyt enää edessä. Tosimies. Jeah. Jätkä oli eläin! (Todella. Kuten Mary Read totesi kuuluisalle merirosvolle "Calico" Jack Rackhamille tämän "taisteltua" pitkälti samalla tavalla viimeisen taistelunsa, "Jos olisit taistellut kuin mies et nyt kuolisi kuin koira...")

No joo, Osama ei ollut hieno ihminen ja maailma varmastikin pärjää paremmin ilman hänen kaltaisiaan mutta miehen todellinen pahuus tai ainakin sen aste jää varmasti ikuiseksi salaisuudeksi koska historian kirjoittavat voittajat ja länsimainen, surullisen sinipunavalkoinen propaganda tietysti kaivaa, lihottaa ja värittää kaiken myrkyn mitä miehestä voi esiin saada, oli jutussa totuuden hiventä tai ei.

Oikeasti mielenkiintoinen kysymys herääkin tässä: Mitä seuraavaksi? Neuvostoliittoa ei ole, Fidel on jo aikaa nauttinut bahamalaisiaan eläkkeellä, Kosovon raunioista kasvaa päivänkakkaroita (ja ylipäätään Euroopan asioiden sorkkiminen on aina ollut jenkeille kova ja tulenarka pala) Saddamin peffasta on pukannut koiranputkea jo pitkään, Osama nukkuu nyt kalojen kanssa ja Gaddafi tuskin vilkuttelee enää valkoista hanskaansa rynnäkkökiväärien avulla hurraamaan kannustetulle kansalleen kovin kauaa, onhan miehen yleiskuntokin jo aivan finito.

USA:lta loppuvat mediaseksikkäät viholliset, ja kun joukkojen maassapitämisille pitäisi löytää jokin oikeutus, "turvaaminen" siirtyy väkisinkin YK:lle, ja konkurssikypsä Yhdysvallat on helisemässä koska hei, mikä pyörittää jenkkilää? Sota ulkomailla (=öljy). Aggressiivinen ulkopolitiikka ja maailmanpoliisin asema ovat olleet jenkkien tekosyitä jo pitkään ja nyt kun se väkisinkin joutuu uuteen valoon kun selkeitä, kansantajuisia uhkia ei ole... Mitä tapahtuu? Idän Paha Noita on kuolemassa. Setä Samulilla alkaa olla kiire löytää uusia peikkoja.

No, we'll always have North Korea.


Biisi omistettu Juholle ja Lauralle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti