sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kultaa sateenkaaren päässä

Homoliittolaki meni viimein sitten läpi. Suomi on nyt virallisesti pykälän tasa-arvoisempi ja erilaisuuden hyväksyvämpi maa kuin ennen. En voi kuin iloita.

Päivi Räsänen kultteineen on sitä mieltä, että tämä uusi laki "tuo sekavuutta avioliittokäsitteeseen ja että avioliitto määritellään sen jälkeen uudelleen".
Timo Soini taas jytkäytti että hänen mielestään samaa sukupuolta olevien liiton lapsi, eli "biologisesti juureton" lapsi ei ole "normaalitilassa".

Katsotaanpas...

Minun käsittääkseni avioliitto tarkoittaa, on aina tarkoittanut ja tulee tarkoittamaan kahden toisiaan rakastavan ihmisen välistä liittoa. En tiedä, Päivi, mutta minusta tuo on harvinaisen selkeä asia. En löydä siitä mitään sekavaa.
Ja mikä lempo on "normaalitila"? Olisi todella mielenkiintoista tietää kuka kuolevainen on niin paljon enemmän ja arvokkaampi kuin kaikki muut, että hänellä on valtuudet saati oikeus sanella tämän maan miljoonille kansalaisille sen mikä on normaalia.
Timoseni, suvaitsemattomuus ja erilaisuuden SYRJINTÄ ovat tämän maa(pallo)n suurimpia vihan ja väkivallan aiheuttajia. Se että joku on erilainen kuin sinä ei tee hänestä vähemmän normaalia kuin sinä.

Eläköön jokaisen vapaus rakastaa ja osoittaa se rakkaus ilman naurettavia rajoja. Josko eduskuntakin keskittyisi nyt nostamaan tämän maan taloudellisesta montusta ja Räsänen/Soini-duo kätyreineen käyttäisivät kerrankin energiansa johonkin hyödylliseen ja jättäisi ihmiset rauhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti