sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Turun asemessut 22.4. 2012

Vierailimme Turun asemessuilla pienellä suurella porukalla johon kuului allekirjoittaneen lisäksi pari höyrähtänyttä G4S:n vartijaa Tuomas ja Pauli, ja yksi Rusakko eli Jari ja tämän jälkikasvut Olavi ja Aino.
 Minä ja Tuomas olimme treffanneet jo aiemmin aamulla, syöneet aamupalaa ja siemaisseet tuopposet ennenkuin muut nappasivat meidät kyytiin. Sitten ei muuta kuin nokka kohti messukeskusta. Saavuimme paikalle heti kymmeneltä kun portit avattiin ja porukkaa oli jo silloin aika paljon. Kuvat ovat kaikki Paulin ottamia ellei toisin mainita.

 Arsenaalia löytyi jos jonkinmoista...

 ...peukalonkokoisista Derringereistä kuvassa oleviin Tikkakosken tuotoksiin...

 ...ja myös keräilijöille löytyi kaikkea mahdollista kirjoista ansiomitaleiden kautta kaikenlaiseen yleisvarustukseen.



Itselle mukaan tarttui nippu heittoveitsiä, halvahko machete, kääntöveitsi tyttöystävälleni, nightstick (jenkkiversio tonfasta), ja pieni saapasveitsi. Ylipäätään teräaseita olisi ollut pilvin pimein mutta minua kiinnostavaa materiaalia ei suunnattomasti ollut koska suurin osa terätarjonnasta oli paraati- ja turistikamaa. Jokaiselle oli kyllä tarjolla jotakin...


...Kolmannen Valtakunnan jutuista kiinnostuneelle Paulille löytyi välittömästi uusi tarjotin/ovimatto...
...ja oma jamescoburnimme Jari olisi varmasti rakentanut oman pikku linnakkeensa mikäli lompakko ja kotiväki olisi sen sallinut. ;) 

 Tässä kuvassa  P I T I  olla vain Pauli ylväästi poseeraamassa... :D

Siihen sitten yhteisposeeraus. Kameran takana Tuomas.



Alkuperäisiä noin Barbie-nuken kokoisia G.I. Joe-figuureja 60-luvulta. Hinta suolaiset 850 euroa per ukko...

 Meno oli hauskaa ja tunnelma veikeä. Isäukon hattu siirtyi vähemmän kaljuun päähän jossakin välissä...

 ...ja Tuomas (takana) nosti Parteiadlerin nightstickiani taputtelevan Paulin pään ylle minun ottaessani kuvaa, ohikävelleen tosikkopoliisin (kaukana takana) suureksi ärtymykseksi. ;)

Loppuun vielä ryhmäkuva. Minä, Tuomas, Pauli, Jari, Olavi, Aino. Niin tuimia ilmeitä ja poseerauksia että Paulia lainatakseni ei puuttunut kuin liivit päältä. ;)

Kuvia sen seitsemästä tussarista olisi vaikka kuinka mutta en näe pointtia sellaisten laittamiseen tähän. Päivä oli antoisa, hauska ja uutta opettava. Ensi vuotta odotellessa.

2 kommenttia:

  1. No voi ny tuhannen perk"#¤!! Ois taas voinu pitää silmät ja korvat auki ni ei ois toikaan menny sivu suun.. :( Luultavasti oisin kuitenkin viihtyny ko messuilla koko päivän.. ellen pitempäänkin...

    -Puomininja

    VastaaPoista
  2. Heh. Nou hätä. Aina on olemassa ensi vuosi. :)

    VastaaPoista