keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ennen oli piirretyt rautaa

Kun olin pentu, "taivaskanavat" olivat uusi juttu, satelliitti toi yhtäkkiä Suomeen kansainvälisiä televisiokanavia, jotka puolestaan toivat ulottuvilleni uskomattoman hienoja, nykyään klassikoina pidettäviä, usein scifipohjaisia piirrossarjoja. Super Channel ja Sky Channel luukuttivat tunteja ja tunteja erilaisia toinen toistaan mielikuvituksekkaampia tarinoita ja hahmoja.
 Vietin joka lauantaiaamupäivän siskoni kanssa näitä sarjoja katsellen. Minun piti kirjoittaa pitkä sepustus ja vertailu siitä kuinka nämä vanhat piirretyt vievät 100-0 sitä nykyistä säälittävää moskaa mitä toosa suoltaa, mutta päätinkin sitten vain kasata tähän kaikki suosikkini 80-luvulta. Joillekin teistä tämä aiheuttaa luultavasti saman kuin minulle: Aikamatkan pään sisällä ja julmetunmoisen nostalgiatripin. :)


 









Ja vielä yksi ihan vaan pikkusiskon riemuksi... ;)


 No niin, kuinka moni selvisi nämä loppuun asti? :D

4 kommenttia:

  1. En ole muuten aikoihin hymyillyt näin paljon, aivan mahtavaa!! Ja sä muistit munkin lempparin!!!! :D Taidettiin muuten viettää lauantain lisäksi sunnuntai aamupäivätkin (ja sitten vähän päivääkin) silmät kiinni tv:ssä, vanhemmat kiukkusina, ku lapset ei tee muuta kuin toljottaa piirrettyjä! :D

    Aivan loistava taantuminen vuosien taakse! Kiitos!! :)

    t. Kirsi

    VastaaPoista
  2. Olepa hyvä. Tiedä sitten mikä on taantumista... ;) Itselläni tällä hetkellä ajatukset karkailevat jatkuvasti aikoihin, kun elämä oli helppoa, Skeletor yritti vallata Eternian ja Matt Tracker keräsi kasaan Mobile Armored Strike Kommandin. Wowsers! Nostalgia tässä iässä on aika raskasta kamaa. :)

    VastaaPoista
  3. Olipas parhautta! Kyllä tässä nostalgiakyyneleet virtaa ja vuolaasti :D

    VastaaPoista
  4. Niinpä... Hmm. Tässähän on aineksia DVD/muistitikku/Youtube-illaksi oluen ja pizzan kera oikealla porukalla... :D

    VastaaPoista