torstai 6. joulukuuta 2012

Transformers The Movie 1986!

Kaikkihan tietävät Michael "Kaikenpitääräjähtää" Bayn aivottomat, hyönteisennaamaiset metallihirvitykset, eli Transformers-elokuvatrilogian heikkoine näyttelijäsuorituksineen, silikonitissimalleineen ja ontuvine juonineen.
Suurin osa teistä tietääkin että olen harrastanut näitä muuntautuvia robotteja yli 20 vuotta. Niinpä päätin laittaa blogiini sen ainoan oikean Transformers-elokuvan, eli eeppisen, kulttisuosiota nauttivan animaation 80-luvun jälkipuoliskolta. Elokuvan ääninäyttelijät ovat scifimaailman huipputekijöitä, kuten Leonard "Mr. Spock" Nimoy Galvatronin roolissa, ja elokuvassa nähdään myös legendaarisen Orson Wellesin viimeinen roolisuoritus ennen tämän kuolemaa. Myös elokuvan soundtrack ansaitsee erityismaininnan, mm. Weird Al Yankovicin antaessa siihen oman panoksensa.
 Pidemmittä puheitta, tehkää nippu voileipiä ja tarttukaa joko olutpackiin tai jos olette töissä yövuorossa (kuten Puomininja ;)), kahvipannuun, ottakaa rento asento ja sukeltakaa suoraan 80-luvun sydämeen. :D

2 kommenttia:

  1. Ja kuinka ollakaan sattui yövuoroa pukkaamaan sopivasti tähän väliin. :D Täyypä kattella tämäkin siis seuraavan 12 tunnin aikana. :)

    -Puomininja

    VastaaPoista