torstai 24. marraskuuta 2011

"Do you feel lucky, punk?"

Olin tänään ampumaradalla parin hyvän kaverin kanssa. Itsehän en asetta omista mutta kaverin arsenaalilla valloittaisi pienen valtion joten se ei ollut ongelma.

Pääsin kokeilemaan mm. aitoa mustaruutirelvolveria ja Glockia. Ikävä kyllä tietokone ja kännykkä eivät enää keskustele reissussa tulleen välirikon jälkeen joten ainakaan toistaiseksi en voi kuvia pistää tästäkään huvista.

Tonin Glockiin sai kiinnitettyä olkatuen ja valotähtäimen, joka teki tähtäämisestä suorastaan epäreilun helppoa. Sillä vimpaimella jopa tällainen puusilmä osui 8/10 kertaa maaliin! :D Vempain sai aseen myös näyttämään melkoisen scifiltä, Jarin sanoin "G.I. Joe-meininkiä". Yo Joe!
Jarin mustaruutiaseessa oli todellista villin lännen makua ja miehen ladatessa kapistusta Toni tuumailikin vieressä että "ei ihme että ennen vanhaan sodat kestivät niin kauan..." ;)
Päivän hurjin ase oli silti kyllä Jarin toinen reukku. Ase painoi varmaan enemmän kuin muut mukana olleet yhteensä ja .44 Magnum-luoteja sylkevä revolveri oli samanlainen kuin millä Likainen Harry siisti kaupunkikuvaa. "Go ahead, make my day..." :)

Kaikenkaikkiaan päivä oli erittäin hauska ja hyvän seuran ja hyvän kahvin kera se eteni aivan liian nopeasti. Odottelen innolla seuraavaa kertaa jolloin luvassa on mahdollisesti lisää legendaarista varustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti