tiistai 22. marraskuuta 2011

Vanha vartija valittaa (taas)

Örkki pistää käden povitaskuun jolloin takin etumukseen käden viereen tulee kulmikas kuhmura ja huutaa ampuvansa minut (hetken kuluttua käy ilmi että asetta ei ole mutta siinä tilanteessa en voinut sitä tietää). Tartun oletettuun asekäteen, kiepautan hyypiön katuun ja runttaan oletettua asekättä ja väännän sitä niin että se sekä tulee pois takin alta että ei pystyisi pitelemään mitään.

Välittömästi paikalla on viisikymppinen äijä joka vinkuu minulle liiallisesta väkivallan käytöstä. Ärähdän että "Mies pisti käden takin alle ja sanoi ampuvansa minut, mitä SINÄ olisit tehnyt??" minkä jälkeen vastaus on tyly "Jaa" ja henkilö poistuu vähin äänin.

Mikä siinä on että todella usein kun jotain tällaista tai pahempaa tapahtuu, paikalle löytää aina tiensä joku kukkaranta tai setämies joka on nähnyt viimeiset 25% tilanteesta ja muodostaa aina automaattisesti mielipiteensä sen mukaisesti että vartija siinä taas pahoinpitelee viatonta ihmisparkaa? Perkele.

Huh.Helpotti.

2 kommenttia:

  1. Koeta nyt sinäkin onneton idealisti tajuta että AINA löytyy joku joka tietää paremmin mistä tullaan, missä ollaan ja mihin mennään! Ja yleensä tulee siitä kertomaan suureen ääneen. :-(

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä minä sen tajuan. V*tuttaa se silti.

    VastaaPoista