keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Migreenikon mieli

Tyttöystävälläni on kaikkien mittapuiden mukaan pahimmanlaatuinen migreeni kuin ihmisellä voi olla. Hänen tarinansa ei ole kaunista kuultavaa eikä -luettavaa. Jos kärsit itse migreenistä, haet vertaistukea tai lohtua aiheen tiimoilta, neuvoja ja joitakin vastauksia tai haluat vain yksinkertaisesti tietää kuinka kauhea asia migreeni oikeasti on kaikkein pahimmillaan (itse olen aiemmin kuvitellut sen olevan vain tavallista rankempi päänsärky), Iiriksen blogi löytyy osoitteesta

www.migreenikonmieli.blogspot.com

Se ei ole kivaa luettavaa eikä millään tasolla viihteellistä. Erittäin informatiivinen kyllä, ja jos joko näet tämän blogin tarpeelliseksi joko itsellesi tai jollekulle läheisellesi joka aidosti kärsii migreenistä, lue se, aloita alusta ja anna blogin osoite eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Kiitos linkistä, kävin lukemassa ja oli kiinnostavaa luettavaa. Kommentoin kuitenkin tähän enkä sinne, koska oma migreenini on aurallinen ja tuohon verrattuna sen verran lievä, että olisin kommentoimalla puhunut kuitenkin aiheen vierestä ja ohi enkä tuonut mitään arvokasta keskusteluun.

    VastaaPoista