perjantai 10. helmikuuta 2012

PayPalista

Sain viimein aikaiseksi luoda uudet tilit Amazon.comiin ja PayPaliin. Vanhat jäivät pois kun lähdin reissuun. Eipä sillä että enää nykyään tilaisin juurikaan tavaraa netistä, haluni omistaa on kutistunut lähes olemattomiin ja keräilijäluonnetta minussa ei enää oikein ole, paria poikkeusta lukuunottamatta. Mutta toisaalta, silloin tällöin tulee jokunen Transformers- tai G.I Joe-sarjis tilattua ja on hyvä että on helppo tie tilata jotakin.

Jos PayPal ei ole tuttu, ajattelin mainita siitä teille jotka kovasti tilaatte netistä roinaa. PayPal on internetissä toimiva rahanvälitysfirma joka ottaa rahansa luottotililtäsi ja maksaa laskusi eri nettifirmoille, mistä oletkin sitten tilannut. PayPal on hyvä vaihtoehto jos luottotietojen antaminen nettiin arveluttaa ja kuitenkin tykkäät tilata tavaraa kaukaakin (itse olen tilannut Jenkeistä, Saksasta, Briteistä, Japanista ja Kiinasta Pohjoismaiden lisäksi). Silloin annat luottotietosi vain yhteen, raskaasti turvattuun nettipankkiin kymmenen eri pikkufirman ei-välttämättä-niin-turvallisten servereiden sijaan. Mikä parasta, jos esim. eBayssa joku yrittää viilata sinua linssiin, PayPal hoitaa karhuamiset puolestasi ja maksaa sinulle rahasi takaisin.

Heh, en saa mitään mainospalkkiota tästä, olen vain taas viime aikoina kuullut kahdesta eri tapauksesta kun nimenomaan nettihuijari on vienyt rahat ja yhdestä tapauksesta kun nettifirman servereihin on murtauduttu ja tuhansien luottotiedot on varastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti