lauantai 24. heinäkuuta 2010

Matkakuumetta 2: Tehtävää, tehtävää...

Matkakuume pahenee vaikka tien päälle pääsyyn on vielä hurjan pitkä aika. Ajatus ei millään meinaa riittää muualle kuin maan rajojen ulkopuolelle...

Listaan tähän nyt kaiken mahdollisen mitä pitää muistaa erotessa, kaiken myymisessä ja maasta poismuuttaessa yhtaikaa, myös sellaisia jotka olen jo hoitanut. Laittakaa ihmeessä kommentteihin jos huomaatte että listasta puuttuu jotain.

TO DO:

¤ MUUTTOILMOITUS JA MUUTOS TALONKIRJANOTTEESEEN
¤ NIMIEN MUUTOS VUOKRASOPIMUKSEEN JA
SÄHKÖSOPIMUKSEEN
¤ TILATTUJEN LEHTIEN IRTISANOMINEN
¤ VAKUUTUSTEN LOPETTAMINEN JA UUSIEN (MATKAAN)
OTTAMINEN
¤ OMAISUUDEN JAKAMINEN (JA OMAN OSUUDEN MYYMINEN
TIES MINNE)
¤ EROBYROKRATIA
¤ PANKKITILIEN JAKAMINEN, SULKEMINEN JA/TAI UUSIEN
AVAAMINEN SEKÄ PALKANMAKSUN HETKELLINEN SIIRTO
NIIHIN TAI NIISTÄ
¤ RAVAAMINEN KELASSA
¤ PASSIN HANKINTA
¤ VIISUMIRUMBA
¤ RAHANSÄÄSTÄMINEN
¤ HETKELLISEN KÄMPÄN LÖYTÄMINEN
¤ ROKOTUSTEN TILAN TARKASTUS JA TARVITTAVIEN
OTTAMINEN
¤ MUKAAN OTETTAVAN TAVARAN VALITSEMINEN JA
PAKKAAMINEN
¤ LENTOLIPPUJEN HINTOJEN SEURANTA JA VARAUS
¤ YLIMÄÄRÄISET KEIKKAHOMMAT RAHAN TAKIA
¤ OSOITTEEN MUUTOKSET TARVITTAVILLE TAHOILLE
¤ PUHELINLIITTYMÄN IRTISANOMINEN
¤ TÖISTÄ IRTISANOUTUMINEN
¤ ERINÄISTEN TURVALLISUUSALAN LUPIEN UUSIMINEN JUURI ENNEN LÄHTÖÄ...


Huh, onhan sitä tuossa... Sitten kun pitäisi vielä kärsivällisesti odottaa että kassaan kertyy tarpeeksi rahaa tällaisen tempun tekemiseen ylipäätään ja näillä palkoilla se on aika tuskaista, varsinkin kun sydän ja sielu ovat lentäneet pois maasta jo ajat sitten.

Pakko oikeasti sanoa että tällä hetkellä tämä maa tuntuu lähinnä ahdistavalta, työ tympeältä ja elämä maistuu tuhkalle. Ajatukseni ovat jo aivan muualla, tuntuu kuin olisin vankina. Ainoan helpotuksen tähän tuovat ystäväni. Mahtavat, persoonalliset tyypit, joita tulee varmasti aivan helvetillinen ikävä jossain välissä. Siksipä vietänkin niin paljon aikaa teidän kanssanne kuin vain voin, vielä kun voin. :)

Tästä blogista tulee todennäköisesti jonkinmoinen matkapäiväkirja, ehkei älyttömän ajantasainen koko ajan, mutta kuitenkin. Varmasti tänne tulee samanlaista epäkeskoa diipadaapaa kuin ennenkin mutta myös oikeasti hiukan kuulumisia ja missä menen.

Muistakaa ihmiset antaa minulle mailiosoitteitanne hyvissä ajoin jos en kaiken tämän säädön keskellä muista niitä kysyä. Ja toisaalta täältähän meikäläisen saa profiilin kautta kiinni. Muutamat teistä ovat meinanneet että jos lähtevät itse seikkailemaan voitaisiin törmätä tuolla jossain. Se olisi aivan mahtavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti