perjantai 13. elokuuta 2010

Saattue hajoaa

Otsikko on Sormusten Herrasta, sen kappaleen nimi jossa Boromir tapetaan , minka jalkeen porukka hajoaa omille tahoilleen. Juuri nain on kaymassa Rusakoille. Yksi jo lahti opiskelemaan ja etsii aktiivisesti toista tyota. Toisella on tappi taynna ja ilmoitti lahtevansa syksyn aikana, kolmas haluaa vahitellen koulutustaan vastaavaa tyota, samoin neljas... Ja sitten olen mina.

Asiaa tuntemattomille, Rusakot ovat minun tyoporukkani, tiivis kuin timantti ja olemme muutenkin kuin Seitseman Veljesta. Henki on ollut mahtava ja olemme viihtyneet porukassa huomattavissa maarin myos tyon ulkopuolella, eika ihme nain mahtavien tyyppien kanssa.

Mutta aika aikaansa kutakin sanoi passi kun paata leikattiin. Omalla tavallaan pahin mahdollinen tapahtuu minun silmissani, olen aina vihannut esim. jos olen pitanyt jostakin TV-sarjasta tai sarjakuvasta ja se on paatetty siten etta siina oleva porukka hajoaa, tuhoten hienon jatkuvuuden, eraanlaisen "kuolemattomuuden", tunnun. Kuten Star Trek: TNG (leffat tuhosivat lopun), Firefly (sama juttu), Oz, MacGyver, Cowboy Bebop, Teen Titans, G.I. Joe (alkup.) ja niin edelleen.

Itsehan mina tassa olen lahdossa, eli mita mina tassa haikailen? Ihmettelen sita itsekin. Ehkapa se on ihan vain sita etta porukkamme on aika ainutlaatuinen, jatkat ovat kaikki tosi erilaisia, vahvoja persoonia, hyvin monimuotoisista oloista ja taustoista, mutta tassa porukassa olet taysin Yksi Meista, sama se minkalainen olet, ja tiedat etta jannuun selkasi takana voit luottaa.

Mutta juuh. Omnia mutantur, nihil interit. Kaikki muuttuu, mikaan ei silti ole todella hukassa. Siita tekstin otsikko. Saattue tapasi uudestaan kirjan loppupuolella ja homma toimi. Mikaan ei tietenkaan ole ikuista ja joka jannulla on varmasti suunnitelmia (ja kykya!) tehda vaikka mita... Mutta toivon etta tama porukka onnistuisi pysymaan kasassa tulevaisuudessa edes jollain keinolla, jossain muodossa viela vuosien takanakin. Aion itse yrittaa pitaa edes jonkinlaisen kontaktin, ja katsotaan mita keksitaan. Ollaan me sen verran aijia.

Sentaan viela muutama kuukausi aikaa tyoskennella kaupungin kovimpien jatkien kanssa! Jeah! Taytta kiesia ja ranteet auki A******ssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti