tiistai 28. syyskuuta 2010

No mutta A U T S .

Heh. Moneskohan auts tuo jo tässä blogissa oli... Tuli otettua pieni tatuointi kylkeen. Minullahan on tämä härö projekti ottaa joko lävistys tai tatuointi jokaiseen kehon kivuliaaksi tiedettyyn kohtaan. Nännit, kieli ja kylki ovat siis nyt check. Kyynärpää, korvarusto ja peli puuttuvat sitten enää listasta. :)
Minua oli varoitettu että tuo nimenomainen alue kyljessä on tosi kivulias. Ja SE ON. AUTS. ;) Jäi harmittamaan kun ottamani tatuointi (törmäsin kuvioon viikinkien riimukivessä seikkaillessani Uppsalassa) on tosiaan varsin pieni, kuten kuvasta näkyy. Jos olisin tiennyt tuskan määrästä olisin ottanut isomman. No, aina on toinen kylki, täytyy valita siihen joku reilun kokoinen juttu joka raatelee kyljen kunnolla auki. Minäkö masokisti? Myönnetään. :)


Klikkaamalla kuvaa sen saa suuremmaksi, jos meikäläisen tissi kiinnostaa niin paljon. ;) Kuva on otettu kämppiksen kännykkäkameralla. Hämmästyttävän hyvä kamera.

Seuraava projektini tuleekin olemaan himpun verran erikoisempi juttu. Silvotutan itseäni jälleen ensi viikolla, mutta pykälän verran eksentrisemmällä, Suomessa itseasiassa muotoseikkojen vuoksi toistaiseksi laittomalla tavalla. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti