lauantai 18. syyskuuta 2010

Urbaania selviytymistä: Eksyksissä supermarketissa

Olenko se vain minä vai onko joku muu huomannut saman jutun? Supermarkettien myymälävastaavat tai vastaavat jotka vastaavat myymälän vastaamisesta potevat kaikki pahanlaatuista ADHD:ta tai vastaavaa.
Heillä on hirveä tarve joko koko ajan "uudistaa myymälän ilmettä" mikä tarkoittaa että tuotteiden paikat vaihtuvat jatkuvasti tai ovat sitä mieltä että "liikkeen täytyy elää" jolloin hyllyjärjestystäkin pitää vaihtaa jatkuvasti yhtä lailla. Joka tapauksessa lopputulos on aina se että tällainen tavallinen jörndonner kun astelee kauppaan, joka jo valmiiksi tuo mieleen Muuttuvan Labyrintin, jossa itse on hiirenä, alkaa repiä kohtalaista kuontaloaan kun sitä perhanan juustoa pitää metsästää kuin missäkin lautapelissä...
Mikä ihmeen tarve sille jatkuvalle muutokselle on? Onko tarkoitus stimuloida keskivertokansalaisten pöhöttyneitä ajatuskäyriä, poksautella vallan mainioita synapseja joista jossakin määrin on kerrankin iloa? Vai pitäisikö homma ottaa haasteena? Kun metsästää, täytyy ajatella kuin saalis. "Hmm... jos olisin kananmuna, missä olisin tänään?" Kämppikseni ilmeisesti osaa ajatella munallisesti paremmin kuin minä, hän nimittäin löysi kyseisen artikkelin huomattavasti allekirjoittanutta nopeammin.
Eipä siitä paljon ole aikaa kun ostin Samariinia eräästä marketista terveystuotteiden seasta, mikä olikin ihan loogista. Seuraavana kertana ne sitten löytyivätkin suolahyllystä. No. Niin. Hedelmäsuolaahan se on. Ehn. Poks poks. Koittakaa päättää.
Tuskinpa päättävät. Eiköhän ensi kerralla ole järjestys taas uusi, elävämpi ja tottakai jotenkin paljon hienompi. Munaa metsästämään sitten vaan, ja taas paukkuu synapsit. Lempo.

1 kommentti:

  1. Onpas loistava angstausaihe! Yhdyn angstaukseen, vihaan isoja marketteja! Ja miksei ne siirrä niitä maitoja, kun kaikkea muut siirtävät? Aina ne on siellä perimmäisellä seinällä, jolloin pitää kävellä vartti että saa sen litran maitoa! Miksei kassojen vieressä voisi olla kylmäkaapissa maitoa, niin että sen voisi siitä napsasta, jos on eksynyt isoon markettiin ostamaan vain sitä maitoa? Ei, kun siellä kassalla on karkkia ja jätskiä, ettei läskien tartte kävellä jätksi-/karkkiosastoille asti. Anteeksi läskit. Kritisoin markettijärjestelmää, en teitä. <3

    VastaaPoista