perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hmm...

En oikein tiedä mitä tehdä blogille nyt.

Alunperinhän aloitin tämän selvittääkseni omaa päätäni ja ajatuksiani, jossain määrin ihan vaan viihteellisessäkin mielessä. Sen jälkeen tästä tuli hiukan pohdiskeleva matkablogi. Mutta nyt... En oikein näe tälle mitään funktiota.

Ideoita ja ajatuksia otetaan vastaan. Näillä näkymin kuitenkin tästä tulee täysin viihteellinen harvemmin päivitetty kuin aiemmin, mutta kyllä tänne kannattaa silloin tällöin kurkistaa. Eihän meikäläisestä koskaan tiedä. ;)

- - -

I'm not sure what to do with my blog now.

Originally (before I started to write in English) I started this blog to clear up my mind and my thoughts, and in somewhat entertaining purposes also. Then this became a travel blog with a bit of thinking. But now... I don't seem to find any real use for it.

Ideas are welcome. For now it seems this will become lot more just for entertainment and less updated than before, but I guess it's worth it to still check this out once in a while. I'm rather unpredictable. ;)

2 kommenttia:

  1. Ehkä se vetäytyy lepoon odottamaan seuraavaa matkaa? Tai no, oikeastihan jokainen tekee omalla blogillaan mitä itseä huvittaa, lukijat ovat vain kylässä.

    VastaaPoista
  2. Heh, joo. Mutta luulen että heittelen tänne irtonaisia ajatuksia, musiikkivideoita ja muuta krääsää aina silloin tällöin. Mutta sitten kun tulee taas tehtyä pidempää reissua kuten suunnitelmissa on (Japani, Etelä-Amerikka), niin siihen kyllä varmaan aktivoin tämän kunnolla taas. :)

    VastaaPoista