keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Paremmat ihmiset

Tässä maailmassa on erikoinen ihmisryhmä. Sen nimi on Paremmat. Ryhmä jotka ovat, syystä tai toisesta, parempia kuin me loput. Me muut, jotka emme ole ihan yhtä hyviä. Parempiin ihmisiin törmää varsinkin vartijan hommissa yllättävän usein. Näihin Parempiin ihmisiin eivät päde tämän maailman lait tai säädökset. Yleensä koska heillä on oikeus toimia niitä vastaan, syynä se että he ovat Parempia kuin me muut.
Mistä Paremman ihmisen sitten tunnistaa? Yleensä he ovat ihmisiä jotka joko tekevät jotain tai joilla on jotain mitä muut ihmiset eivät tee tai omista. Helppoja esimerkkejä löytyy joka puolelta. Esimerkiksi Paremman koiranomistajan erotat helposti tavallisesta koiranomistajasta siten, että Paremmalla koiranomistajalla on oikeus antaa koiransa tehdä tarpeet mihin vain, kuten yksityisille pihoille, polkupyöriin jne. siivoamatta niitä tai  viedä koiransa paikkoihin joihin koiria ei saa viedä. Toinen helppo esimerkkiporukka ovat Paremmat tupakoitsijat. Paremmille tupakoitsijoille ei löydy sellaista paikkaa missä ei saisi röökata ja se on ympäristön tehtävä totutella siihen. Voisin ottaa esimerkkejä vaikka kuinka autoilijoista iki-ihaniin lapsiperheisiin, mutta eiköhän idea käynyt selväksi.
Näitä Parempia ihmisiä löytyy joka puolelta. Paremmat ovat hyvin diverssiä porukkaa, Parempia löytyy ikään, sukupuoleen, rotuun tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta. Heitä vain yhdistää se että he ovat Parempia, mikä tuo automaattisesti heille oikeuden tehdä mitä he haluavat piittaamatta muista.
Se mikä tekee toisista ihmisistä Parempia kuin muista, on tiedemiehille yhä mysteeri. Näitä hämmästyttäviä olentoja vain putkahtaa esiin koko ajan enenevässä määrin. Oikein harmittaa etten ole yksi heistä, koska elämäni olisi rutkasti helpompaa. Aivan, sanoisi moni Parempi ihminen tähän. Minä olen vain kateellinen näille Paremmille ihmisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti