maanantai 8. huhtikuuta 2013

Rusakot pilkillä

Jälleen kerran Rusakot lähtivät reissuun. Tällä kertaa teimme tuossa hetki sitten varsin onnistuneen yön yli-pilkkireissun Kustaviin. Tomin mökki oli oivallinen majoituspaikka ja se oli hienolla paikalla.
Tällä kertaa Rusakoista olivat liikkeellä Aleksi, Jari, Tomi, Jesse, Tapio ja minä. Alunperin mukaan piti tulla vielä Tommin, Juhon, Kaitsun ja Larin mutta muille iski työnakki ja Kaitsulla oli sillä hetkellä jännät paikat isäksi tulon tiimoilta.

Kuvassa yllä Tomi (tuolilla) ja Aleksi, joilla on aina hurja tarve kilpailla kumpi on The Kalamies. ;)

Nelisenkymmentä ahventa nousi mutta niistä oikeasti vain viisi oli ruokakelpoisia, koska lähes kaikki koukkuun käyneet olivat aivan sinttejä. Allekirjoittanut onnistui narraamaan vain yhden mutta se oli yksi niistä isommista.
Totesinkin sitten että meikäläinen keskittyy laatuun, ei määrään. :D Ja huomatkaa, tyylistä ei tingitä, prätkärotsi kelluntahaalareiden päällä. ;)

 Viitisen tuntia pilkittiin, minkä lisäksi aikaa jäi mainiosti lumisodalle ja pulkkamäelle. :) Minä sain päähänpiston tulla mäen alas seisten pulkan päällä ja oletettavasti koska lensin tietysti näyttävästi kärsälleni suurin osa porukasta innostui kokeilemaan samaa. Hauskaa oli! :)

Kustavin saariston maisemat ovat huikeat kaikkina vuodenaikoina, viimeksi olen ollut näissä maisemissa kymmenisen vuotta sitten kun teimme erään kaverini kanssa viikon soutuvaelluksen täällä mutta kuten kuvista näkee maisemat eivät petä talvellakaan. Asiaan kuului tietysti puulämmitteinen sauna, hyppiminen munasillaan hankeen (näytti varmaan koomiselta kun rivi alastomia miehiä tuijottaa taivaisiin hangessa seisten, mutta tähtitaivas oli yksi upeimmista ikinä näkemistäni valosaasteen puuttuessa täysin) ja istuminen tulen äärellä myöhään aamuyöhön. Jari ja minä jäimme vielä kahdestaan tuhoamaan viimeiset oluet kun muut jo ymmärsivät mennä nukkumaan. Papat ja nuotio... :D
 Tomi ja Teletap... norjalainen jumpsuit. ;)

Kuten aina tällä porukalla, hauskaa oli. Oikeastaan kaikki Rusakot ovat suht aktiivisia mitä tulee kaikenlaiseen seikkailemiseen. Saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti