sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Chillin' - Fiilistelyä

Man, did I have a great day and night. :)

I guess this text is probably quite dull stuff to read, since there hasn't happened actually anything "interesting", and I'm not actually particularly fond in writing about boozenights. ;) But sometimes just chilling out with good company is simply enough for one to have an extremely great feeling afterwards.
We strolled around the city with Hoops, just stopped by some bars here and there, grab a beer and on we went again. Hoops showed me around a little and later we went to Chinatown and ate in a Chinese restaurant. Just chillin' :)
Melbourne has quite a bunch of very nice non-mainstream bars, but they are somewhat hidden. One doesn't find them on one's own, so it's good to get to know local people who are your kind when you're in an unknown place.
Later in the evening we went again in the Gypsy Bar, which I like a lot. Hoops knows the chef of the place, Steven, from before and I befriended him also very fast, he's a great guy and easy to talk to. :) Later Imogen, a british girl I befriended before, came there too, and anyway people came and went all the time. Lively. :)
After the bar closed, we stayed there for a while, grabbed something to eat from a place nearby and then climbed upstairs to Gypsy, since that's where Steven lives.
We had such a good time! Jammin' a little bit, Steve with his guitar and me with my devil's jawharp, talking, smoking, listening to music... It's amazing how fun you can have just by doing nothing in particular. For me, this is something I really need. The hectic life back home and the shit you know I've been through has taken its toll and this is just the thing to help me recuperate properly.

Pictures below in the finnish text. I guess they speak without english. :)



Olipahan aika perhanan hauska päivä ja yö. :)
Tämä teksti on itseasiassa varmaan aika tylsää luettavaa, kun oikeastaan mitään "ihmeellistä" ei ole tapahtunut, enkä ole kovin innoissani muutenkaan kirjoittanut ryyppyilloista kuten tiedätte, enkä juurikaan tule niistä kirjoittamaankaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. ;) Mutta yksinkertaisesti joskus rento oleminen hyvässä seurassa riittää siihen että sen jälkeen on aivan mielettömän hyvä fiilis.
Kiertelimme ensin koko päivän ympäri kaupunkia Hoopsin kanssa, pysähtelimme vain siellä täällä oluelle hetkeksi, ja taas mentiin. Hoops näytti minulle hiukan paikkoja, pari hyvää baaria jne. ja jossain vaiheessa mentiin Melbournen Chinatowniin syömään kiinalaiseen ravintolaan. Rentoa meininkiä. :)
Minä yritän syödä tikuilla. Ehn.
Kiinalaista olutta. Itseasiassa aika hyvää. Aika mietoa kyllä.

Melbournessa on melkoinen määrä tosi siistejä baareja, mutta kaikki vähänkin ei-pintaporukalle tarkoitetut paikat ovat lähes piilossa, niihin ei kyllä törmää ihan helpolla omin avuin. On hyvä tutustua oman skenensä ihmisiin jo siksi että oikeasti löytää jotain näkemisen ja kokemisen arvoista. Illemmalla siirryimme pienimuotoiseksi kantapaikakseni (jos näin lyhyessä ajassa voi jotain sellaiseksi kutsua)muodostuneeseen pubiin nimeltä Gypsy Bar. Porukka siellä on hauskaa, musa enimmäkseen liveä, ruoka hyvää ja saan jostain syystä baarimikottarilta kaiken puoleen hintaan. :) Hoops tunsi ennestään paikan kokin, Stevenin, uusiseelantilainen kaveri, ja kaverustuimme hyvin nopeasti heti kättelyssä. Imogen, brittityttö johon tutustuin jo aiemmin, liittyi myös porukkaan, samoin paikallinen DJ ja ylipäätään jengiä tulee ja menee ja tulee takaisin yhtä mittaa, eloisaa porukkaa.
Imogen ja Steve.
Minä ja Hoops ja autokauppiasvirneet. :D
Steve ja Hoops.
Ilta oli hauska ja se ei koskaan loppunut vaan kun baari meni kiinni, jäimme sinne hetkeksi, haimme hiukan syötävää kulman takana olleesta paikasta ja sitten kiipesimme sen yläkertaan, sillä Steven asuu siellä.
Baarimikottaret Eggs ja Thanh. Vauhdikas kaksikko. :)

Yö oli mahtava! Jammailimme jonkun verran, Steven soitti kitaraa ja minä munniharppuani, Pearl Jamia ja Neil Youngia. Heput polttelivat jointteja, kuunneltiin musaa ja keskustelut siirtyivät luontevasti hurjasta filosofiasta totaaliseen sähläykseen. :) Juttua kulki myös paljon tatuoinneista ja vastaavasta, en ole vielä ottanut omaani, koska en ole löytänyt paikkaa mihin olisin tyytyväinen. Katsotaan kuka älähtää kun nyt aloin miettiä että pitäisikö sittenkin kokeilla sitä nenäläväriä...
Hetkellinen päähänpisto (aina hyviä kännissä) aamuyöstä, kiipesin Gypsyn katolle ja Hoops räpsi kuvia kun nojailin sen kelloon. Hyvä kuvaaja, mutta eihän tuolle naamalle oikein mitään voi... Onneksi oli vaan kännykkäkamera! :D

Tämmöistä tällä kertaa. Eli Huomenta Suomi hyvin pyyhkii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti