keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Heittolaukauksia

No niin, tässä näitä luvattuja lisäkuvia... Eivät nämä nyt mitään kummoisia ole, kun olen vähän sellainen että otan kuvia kun päähän pälkähtää ja kun on vain tämä kännykkäkamera niin laatukaan ei ole mitään suurta, mutta kuitenkin... Have fun.
Melbournen pääkirjasto. Vaikuttava paikka.
McDonald'sissa ja muuallakin tirpat saavat ja osaavat lentää vapaasti sisään ja ulos, syövät Mäkkärillä pöydälle jätettyjä ranskiksia ym. Otuksia voi olla puolen tusinaakin yhtaikaa liikkeessä sisällä.
Australian graffitikulttuuri on jotain ihan muuta kuin ne naurettavat töherrykset mitä Suomessa näkee. Tämän kokoluokan kaupunki on täynnä sivukujia, ja ne suorastaan kuhisevat toinen toistaan upeampia teoksia. Täällä graffiteista voi tosiaan puhua taiteena. Saatan pistää tänne vielä gallerian niitä, jos jaksan, ehdin, muistan...
Cos.
Erään valtavan ostoskeskuksen näkemys taskukellosta. Australiassa kaikki tuntuu olevan suurta. Varsinkin hinnat. :)
Saman kellon niskassa oli tällainen hieno mekanismi.
Ostoskeskuksen sisälle, keskusaukean tapaiselle oli jätetty vanha rakennus ja sen torni, koko hoito mahtui saman lasikuvun alle mikä peitti paikan muutenkin. Tornissa asui jopa lintuja!
Yksi korkeimmista rakennuksista. Pilvenpiirtäjät ovat vaikuttavia.

Kuka muistaa Ghostbustersit? Edellisen hostelini miesten kylppärin käsisaippua näytti aivan ektoplasmalta. Mietin olisiko purkki mahtanut alkaa tanssia jos sille olisi soittanut musiikkia, niinkuin se leivänpaahdin. :D
Cosin näkemys kitarakotelosta! :D
Ja mitäpä se Dynamon poke löysi toiselta puolelta planeettaa... ;) Terveiset sinne Suomen versioon! :)

Täytynee sijoittaa kameraan joskus tulevaisuudessa... Nyt tuntuu siltä kuin voisin nukkua vaikka vuorokauden. Hyvää yötä Suomi!

2 kommenttia:

  1. Murrr... Mä haluan tonne kirjastoon!!!
    Sisko se täällä taas kitisee... :/ Kateus hiipii pitkin niskakarvoja... Eivaineskaan (kyl).

    Nauti veli kani!

    VastaaPoista
  2. Melbournen pääkirjastosta lainasit tietenkin kutistettuja päitä partaan ripustettavaksi.

    L.

    VastaaPoista