sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Heittolaukauksia - Snapshots

Pariin päivään en ole jaksanut panostaa oikein lainkaan mihinkään, vain pyörinyt kylillä ja nyt sattuneesta syystä on aika harvinaisen kurja fiilis. Istuskelen lähinnä kämpässäni ja katselen lataamiani elokuvia (joo, hyi minua...). No, aina ei kulje ja sillä siisti.
Pistän nyt kuitenkin muutaman irtokuvan, vaikka mitään erityistä ei olekaan tapahtunut...
Huomenna lähden oikeasti hiukan seikkailemaan ja katsomaan mitä löydän ympäristöstä, uskoisin että seuraava postaus ei ole näin aneeminen.
- - -
I haven't been doing much anything for a couple of days, just strolling around the city and now I'm very depressed for a personal reason. I just sit on my room and watch the movies I've downloaded (yes, shame on me...). Well, one can't always be on the roll and that's it.
Anyway, I'll upload a few random picture, even though nothing much has happened...
Tomorrow I'll go for some real exploring and see what I find from the premises, so I presume the next blog entry isn't this dull.




Vaihdoin asuinpaikkaa kun löysin vielä halvemman, ja vaikka wc on vielä karmeampi kuin edellisessä, muuten huone itse on tosi paljon viihtyisämpi. Ja minulla on useita kämppiksiä... ;)
- - -
I changed the place of residence because I found a yet cheaper one, and even though the toilet is even more grotesque, the room itself is a lot more cozy. And I have many roommates... ;)

...tässä yksi heistä. Paikka kuhisee gekkoja ja minähän pidän otuksista muutenkin, mutta kaiken muun hyvän lisäksi ne syövät hyttysiä! :)
- - -
...here's one of them. This place is swarming in geckos and I love them anyway, but what's more for me, these guys eat mosquito! :)

Heh. Tämä on baari. Täällä on tullut istuskeltua ja katseltua, hmm, maisemia. :)
- - -
Heh. This is a bar. Here I've been sitting and watching, hmm, sceneries :)

On ollut hiukan vetämätön olo joten en kauhean moneen ihmiseen ole jaksanut tutustua. Erikseen täytyy mainita Chris, brittibackpacker jonka kanssa juttu lensi. Todella mukava heppu. Ikävä kyllä hän oli aikataululla ja jatkoi jo matkaansa, heh, Australiaan.
- - -
I've felt a bit unwinded lately so I haven't bothered to make much acquintances here. One I have to mention, Chris, a british backpacker whom with I had fun. Very nice fellow. Unfortunately he was on a schedule and continued his journey already to, heh, Australia.

Losmen jossa asustan on todella viihtyisä, kaunis vanha rakennus jossa on suuri puutarha. Tässä näkymä toisen kerroksen käytävälle/kuistille.
- - -
Losmen where I live is a very beautiful old building with a large garden. Here's the view from second floor's hall/porch.

Isoimmat rastat mitä olen ikinä nähnyt.
- - -
Biggest dreadlocks I've ever seen.

Täällä on erillisiä baareja jotka myyvät oluen lisäksi tai sijaan hallusinogeenisiä sieniä! O_o
- - -
The place has bars that sell hallucinogenic mushrooms with or instead of beer! O_o

Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän matkamuistoja ettei rinkasta tulisi aivan kaameata, ja olen aika nirso, keskityn lähinnä käsin tehtyihin juttuihin. Tässä kaikki mitä meinaan Indonesiasta raahata.
- - -
I try to buy as small amounts of souvenirs as possible so that my backpack doesn't become a monster, and I'm quite picky, I mostly buy handcrafted stuff. Here's everything that I bring with me from Indonesia.

Tämän täytyy olla kaikkien aikojen tylsin postaukseni. Sorry, olen tosiaan aika down just nyt, useampi minulle tärkeä ihminen on pettänyt luottamukseni viime aikoina. Kai se tästä taas suttaantuu...

Ai niin ja Rusakot, Reeta lähettää terveisiä! :)

- - -

This has got to be the most boring blog entry I've made. Sorry, I've really been quite down lately, more than one of my loved ones has betrayed my trust lately. I suppose I just need a bit of time...

1 kommentti:

  1. Muista, että kivun ja surun jälkeen, olet vain siivonnut elämäsi turhista ihmisistä. Ja se on ennen kaikkea hyvä asia.

    Tekisi mieli kirjoittaa, että älä ole surullinen, mutta ole ihmeessä! Siihen asti, että muistoista ei ole kuin haamu vain (josta ottaa opiksi) ja olet kuin uusi ihminen. :)

    Tai siis, en mä mistään mitään tiijä. :D
    Mut uskoisin, että tämmönen vois toimia. ;)

    Hali!

    Kirsi

    VastaaPoista