maanantai 24. tammikuuta 2011

Vauhdikas yo

No niin, ensimmainen kahdesta yosta kodittomana takana. Ja minkalainen, heh! :D

Aloitin iltani eraassa pienessa baarissa, jonka tiskin takana olevat tytot olivat kovin kiinnostuneita minusta ja kyselivat kaikenlaista. Kun saivat tietaa etta olen vailla yopaikkaa pari yota, he huolestuivat kovasti, kertoivat etta "at night time it is very bad here in city" ja pitivat minua hulluna kun sanoin vain etta parjaan kylla... Kaskivat olemaan hyvin varovainen.

No joo, jouduin sitten vaihtamaan paikkaa toistuvasti. Joskus yhdentoista paikkeilla joku vartijanplanttu haati minut eraalta mukavaksi kokemaltani seinustalta, sanoi kylla etta sen vuoksi etta alue on kovin levoton ja minun olisi hyva pysya julkisemmilla alueilla. En oikein pitanyt ajatuksesta joten etsin vain toisen syrjaisen nurkan.

Nukkumassa kadulla.

Toisella kertaa, noin yhden aikaan, minua lahestyi varsin hiljaa joku tyyppi. Nukun kevyesti joten han ei paassyt lahellekaan ennenkuin olin jo pystyssa. Han naytti hiukan hammentyneelta ja kysyi mita teen taalla. Selitin etta kukkarolleni sopivat hostelit olivat buukattuja, jolloin han vuorostaan sanoi etta minun on syyta olla varovainen. Keskityin kovasti etten hymyillyt kun sanoin etta joo. Heppu havisi kulman taakse minka jalkeen toiselta suunnalta kuului kovaaanista jengimekastusta, joten paatin itsekin taas liueta.
Ehdin kavella kolmisenkymmenta metria ja kaantymaan nurkalta kun nain kaksi poliisia, jotka olivat laittaneet kaksi tyyppia kiinni toisiinsa kasiraudoilla ja tarkastivat naita juuri.

Istuva ja heti vieressa seisova ovat kasiraudoilla kiinni toisissaan.

Loydettyani jalleen mukavan paikan eraan rampin alta ehdin nukahtaa hetkeksi, kello oli ehka kolme aamulla, kun herasin jumalattomaan sireenikakofoniaan. Nelja poliisiautoa ajoi takaa pienta valkoista autoa joka ajoi kuin mielipuoli, rysaytti pain betoniporsasta ja lensi katolleen. Poliisit ajoivat ymparille, hyokkasivat ulos autoistaan, hakkasivat patukoillaan auton jokaisen ikkunan sapaleiksi ja repivat jatkat ulos ja maihin. Paikalle tuli useita yksikkoja lisaa ja autoista tulvi poliiseja jotka kantoivat rynnakkokivaareja. En tieda mita ne jatkat olivat tehneet mutta eivat vissiin ihan pelkkia juoksukaljoja olleet ottaneet...



Olen pahoillani kuvien huonosta laadusta. Oli pilkkopimeaa ja jouduin viela kayttamaan heikkolaatuista zoomiani koska en viitsinyt ihan viereen menna, sen verran akaisesti poliisit ihmisia siita haativat. Tajusin alkaa ylipaataan ottamaan kuvia vahan jalkijunassa, pahikset on jo viety pois mutta tuo nurin mennyt auto kiinnosti poliiseja edelleen kovasti.


Videopatka on tosi heikkolaatuinen, mutta siis siina kohtaa kun zoomaan, toinen jatkista raahataan poliisiauton viereen sinisen tiekytin kohdalla ja pistetaan suoraan maihin.

Taman jalkeen yo oli hiljainen ja rauhallinen, ja sain perati nukkua. ;)
Saa nahda mita ensi yo tuo tullessaan. :D

5 kommenttia:

  1. Tää on huolissaan. Tää nukkuu omat yönsä kunnolla vasta kun se siellä on kiltisti hostellissa.

    VastaaPoista
  2. Ala huoli, kaunokainen. Kylla sa tiedat etta ma parjaan. :)

    VastaaPoista
  3. no huhhuh.. O.O oliko miten nukkavieru olo aamusella..?? toivottavasti siellä on edes hyvää (ja edullista) kahvia tarjolla jossain.. take care.. :)

    -Inkku-

    VastaaPoista
  4. Kunnon kasaritunnelmaa, kaupunki vaan on väärä, "one night in Kuala Lumpur makes a hard man humble..." ;-D Kai sulla on jo viitta ja naamio??

    VastaaPoista
  5. Inkku: Aasialainen kahvi on MAHTAVAA. :D

    Jii: Ma luulen etta talla nykyparralla viitan ja naamion kanssa nayttaisin vahan turhan paljon Batmanin ja Ryydmanin kauan kadoksissa olleelta vielakin rumemmalta veljelta... ;)

    VastaaPoista