sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kuala Lumpur, Malesia: Taivasalla

No niin, oli jo aikakin etta tama tapahtui...

Minahan en edelleenkaan juuri suunnittele mitaan ja menen fiilispohjalla eteenpain, eli en tietenkaan varaa mitaan hostellipaikkoja tms. Nyt kavi sitten niin etta kaikki meikalaisen budjettiin sopivat yopaikat ovat taynna, eli meikalainen on taivasalla kaksi yota. Tasta tulee siistia! :D

Ensivaikutelma Kuala Lumpurista on kaikin puolin lupaava. Kaunis kaupunki, ystavallisia ihmisia ja sen verran rikas etta taalla tuntuu olevan ainakin jonkinlainen sosiaalisysteemi. Varjopuolena lahinna backpackerin nakokulmasta on se etta tama on pykalan verran sitten myos taas kalliimpi kuin koyhemmat naapurinsa. Mika on tietenkin suuremmassa mittakaavassa "hyva" asia, mutta nyt kun olen tehnyt paatoksen etten jumita missaan toita tekemassa, joudun myos miettimaan budjettiani paljon tarkemmin, varsinkin kun se on kokenut pari takaiskua...

Ja mina hemmetin peelo hukkasin sen johdon joka liittaa kannykan tietokoneeseen! Eli ennenkuin loydan uuden, ei tule kuvia. :/ Ja taalla noita elektroniikkaliikkeita ei juuri nay. Sen sijaan en ole ikina nahnyt niin montaa kauneushoitolaa ja ravintolaa kuin taalla.

No juu, meika lahtee etsimaan sopivaa puistoa tms. missa yopya, viela kun paivanvaloa hetki riittaa. Palaan asiaan, toivon mukaan uuden johdon kera.

4 kommenttia:

  1. Oijoi, nuku silmät puoliksi auki ettei sua ryöstetä yöaikaan! Pidä huoli.

    VastaaPoista
  2. Voisit käyttää ne yöpymisestä yli jäävät rahat sitten kauneushoitolassa... ;) Mutta olehan varovainen etteivät vampyyrit tai ihmissyöjäzombiet käy kimppuusi yöllä!

    VastaaPoista
  3. oho, jopas jänskäksi meni !

    mihinkäs sun matka sieltä jatkuu ? (:

    VastaaPoista
  4. S & I: Enkohan ma parjaa. ;)

    N: Olen taalla nyt jonkun hetken, paljon nahtavaa. Hassua kylla tulin koko Malesiaan vain nahdakseni Kuala Lumpurin. Seuraava pysakki on Ho Chi Minh, Vietnam.

    VastaaPoista